Un uichend mai plin

Trebuie sa va spun ca la mine in camera arata ca la un hacker, sau mai bine spus ca la un computerist inrait ๐Ÿ˜† De ce zic asta? Pai, pentru ca inca de la intrare , pe patul meu se afla asa :

– 1 bucata laptop vechi

– 1 bucata laptop nou

-1 bucata hard de vreo 600 gb

-1 bucata stick ( nu stiu cati gb o avea si asta dar e util )

-1 bucata baterie de laptop nou ( cat stau in casa, il tin doar pe curent , sa am grija de baterie in felul asta )

– 2 telefoane

– cateva cabluri usb

– boxe
Dar, e curat in rest. Toate sunt puse strategic in asa fel incat sa imi fie usor sa transfer informatia de pe cel vechi pe cel nou. Cam asa imi petrec eu o parte din duminica. Si avand in vedere ca am inceput cu finalul uichendului, as putea sa va spun ce am facut si de la inceput. ย Vineri am plecat la 8 de la birou. Partea buna cu plecatul tarziu este ce traficul e minunat, partea proasta e ca sunt din ce in ce mai obosita. Am ajuns home si am inceput pregatirea pentru marea ieseala ๐Ÿ˜› Facuse Virgil program , mergeam in Fourteen. E un club dragut, cochet, asa mai intim unde se pune muzica destul de buna. Stiti voi oldies but goldies. Am iesit, am cantat, m-am zbantuit pe acolo si ย cand nu m-au mai tinut picioarele am plecat. Am dormit sambata pana la ora 16:00 , clar eram praf ย si cum o jumatate din zi se dusese pe somn, am incercat sa profit de ce ramasese ca sa mai fac ceva . Asa ca mi-am adunat toate fortele si am facut curatenie in camera, am mai strans una alta de prin casa si apoi la dus cu mine. Se pregatea o alta iesire , ziua unei amice. Si aici a fost marea surpriza, am fost in Lime Light, un loc tare frumos. MI-a placut la nebunie atmosfera , decorul si oamenii de acolo. E un piano club pe Victoriei chiar vis-a-vis de Radisson. Se canta muzica live si e un nene acolo care canta la pian senzational. In plus, au facut pianul in asa fel incat sa poti sta chiar langa nenea care canta. Merita sa mergeti acolo pentru o seara relaxanta si placuta. Nota 10 pentru tot , chiar si pentru servire ( am avut noroc de o tipa tare draguta) . Mi-a mai placut atmosfera aia de club , in care oamenii stau cu bauturile in mana si se misca pe muzica si era ca un fel de mare petrecere intima, numai ca nu ne cunosteam cu ceilalti. ย Si uite asa am ajuns la duminicaaa, de data asta am dormit pana la 12 :mrgreen:

Cred ca mai incolo ies un pic la aer, facem o vizeta de curtoazie si back to the house sa continui transferul de date ๐Ÿ™‚

Ma bucur foarte mult ca e soare, e minunat parca prind viata cand vad cum razele soarelui intra in camera mea si se astern peste tot ๐Ÿ˜€ Ce poiata am fost, domle !

Va pupa marmota! Sa aveti o dupa-amiaza placuta!


4 thoughts on “Un uichend mai plin

  1. A douaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Am reusit in sfarsit sa ma mai relaxez. Cat despre partea cu dotatul, nu stiu zau.. O sa raman oricum cu un singr laptop ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.