La ce viseaza marmotele luni dimineata ?

Pai la ce sa viseze ? La un pat imens in care sa se arunce si sa doarma pana nu mai pot. V-am mai zis eu ca am probleme cu dimineata, cu trezitul de dimineata si daca mai e si luni, atunci sunt o cauza pierduta.

Acum imi sorb cafeaua si citesc parca prin monitor stirile, zgomotele de pe sala nici nu le mai bag de seama si totul parca e intr-un vis, sau cosmar mai bine zis.

De fapt nu sunt la birou, sunt la curte , sub visini si sorb cafeaua alaturi de mama mea. Avem prajiturele dulci cu ciocolata si aerul curat ne face sa ne simtim excelent. Tina si Florica ( bravii aparatori ai curtii ) isi fac datoria si latra la oamenii care trec pe strada.

E atat de bine incat nu imi mai vine sa ma ridic de pe bancuta…

si PUF! am cazut de pe bancuta direct in birou.. exact cum imi imaginam : mailuri, telefoane, agitatie, stres si prea putine zambete..

Vreau inapoi in curte sub visini..

Advertisements

7 thoughts on “La ce viseaza marmotele luni dimineata ?

  1. Nu numai marmotele viseaza la asta lunea…unele persoana, ca mine de exemplu….viseaza la un pat mare si confortabil toate zilele saptamanii, inafara de week-enduri šŸ˜€

  2. Eheee, madam cu paru’ sa stii ca si asta e printre visele mele, dar luni mi-a venit in cap ce am descris mai sus šŸ˜€ si patul mare ma urmareste acu, tare bine ar fi sa ma pot afunda in el .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.