Leapsa – ce isi dorea marmotica sa devina cand va fi mare, mare?

Vulpea urbana mi-a transmis o leapsa draguta care ma va trimite pe la inceputuri, atunci cand inca nu eram marmotica. Trebuie sa scriu despre ce visam sa fiu cand voi fi mare .

Prima meserie a fost cea de doctor. De unde mi-a venit ideea? Pai cand imi petreceam vacantele la mamaie si tataie in fiecare seara aveam un ritual. Ii masam picioarele bunicii mele, de la atata stat in picioare si alergatura in timpul zilei, seara i se umflau teribil de mult si avea dureri destul de mari. Ma uitam in ochii ei si ii spuneam : “Lasa, mamaie, cand o sa fiu eu mare ma fac doctor si o sa iti iau toate durerile, ai sa vezi tu! ” N-a fost sa fie, nu cred ca era menirea mea.

A trecut ceva vreme si apoi m-am gandit ca vreau sa ma fac cantareata. Idol: Madalina Manole ( Dumnezeu s-o odihneasca in pace! ) Cantam si in baie si la masa si aproape peste tot, ba mai mult am intrat si in corul de la scoala. Nici aici nu a fost sa fie, mi-am dat seama mai tarziu ca nu prea am talent si decat sa fac playback mai bine ma las πŸ˜€

Intre timp, m-am mai gandit la cateva meserii, dar nu au fost decizii serioase asa ca am zis : POLITISTA! Visul asta l-am dus pana tarziu, am ajuns sa dau si admitere.Β  De unde mi-a venit ? P se trage din familie πŸ˜› plus ca de mica ma tot plimbam pe holurile politiei judetene din Ua’cab. Dupa ce ieseam de la scoala , ma duceam tinta la tata la servici. Locul ala pentru mine era minunat, ma fascina tot ce tinea de a fi politist. Asta pana am mai crescut. N-a fost sa fie! Am dat admitere si nu am “avut” nota destul de buna pentru a intra πŸ˜›

Ahh si mi-am adus aminte, ma mai visam doamna de afaceri πŸ˜€ Ma si vedeam imbracata office, umbland prin oras cu diverse treburi..eehee inca nu timpul pierdut .

Cam atat imi aduc aminte, leapsa se duce mai departe la Lilly , Croco suri si la Athe .

 

Advertisements

5 thoughts on “Leapsa – ce isi dorea marmotica sa devina cand va fi mare, mare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.