Martie -all over again

Daca anul trecut in martie am plecat in Praga, anul asta ne luam concediu cam in aceeasi perioada si mergem in : Varsoviaaa! Habar nu am la ce sa ma astept, tot citesc ca sunt destule de vizitat si ca e un oras frumos, insa mi-ar placea sa aud si niste pareri de pe la oameni care au fost. De ce ne-am hotarat sa plecam tocmai in Varsovia? Pai, e un fel de vizita la niste prieteni, deci nu e neaparat prima alegere pentru un mini concediu asa de primavara. O sa imi ziceti ca sunt nebuna, ca nu mai stiu in ce luna sunt. Stiu bine ca incepe februarie 😛 si inca nu am luat-o razna, dar cand stiu ca plec intr-o noua drumetie, devin nerabdatoare . Asa ca incep sa ma documentez si daca aveti ponturi despre oras , astept.Ah, si e a doua oara cand zbor cu avionul, deja am emotii 😆

                                                         Foto: sursa

 

Advertisements

8 thoughts on “Martie -all over again

  1. Mare grija la vreme, acolo sigur e mult mai frig decat la noi in aceeasi perioada, eu am fost in kracovia in oct- noiembrie si tare frig mi s-a parut, mi-am cumparat |de acolo vreo 2 bluze din fleece, material de ala pufos.
    In rest distractie placuta la alcatuit lista cu pct cheie, sunt multe chestii de vazut!

  2. @printrecuvinteratacite, bine ai venit! Daca am supravietuit gerului de acum , cred ca o sa fiu ok. Ma imbrac bine si pornesc la drum. Mersi de sfat 🙂

    • Multumim addicted! CHiar ca a fost noroc, daca prietenii nostrii nu se aflau acolo nu cred ca eram prea curand in plimbari in Varsovia.

    • Bine ai venit Alicee Traveler, multumesc de gandul bun. Nici nu nu am fost in Varsovia pana acum si nici in vreun oras din Polonia, dar sper sa fie o experienta frumoasa. Te mai astept pe aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.