Martie -all over again

Daca anul trecut in martie am plecat in Praga, anul asta ne luam concediu cam in aceeasi perioada si mergem in : Varsoviaaa! Habar nu am la ce sa ma astept, tot citesc ca sunt destule de vizitat si ca e un oras frumos, insa mi-ar placea sa aud si niste pareri de pe la oameni care au fost. De ce ne-am hotarat sa plecam tocmai in Varsovia? Pai, e un fel de vizita la niste prieteni, deci nu e neaparat prima alegere pentru un mini concediu asa de primavara. O sa imi ziceti ca sunt nebuna, ca nu mai stiu in ce luna sunt. Stiu bine ca incepe februarie 😛 si inca nu am luat-o razna, dar cand stiu ca plec intr-o noua drumetie, devin nerabdatoare . Asa ca incep sa ma documentez si daca aveti ponturi despre oras , astept.Ah, si e a doua oara cand zbor cu avionul, deja am emotii 😆

                                                         Foto: sursa

 

Advertisements

8 thoughts on “Martie -all over again

  1. Mare grija la vreme, acolo sigur e mult mai frig decat la noi in aceeasi perioada, eu am fost in kracovia in oct- noiembrie si tare frig mi s-a parut, mi-am cumparat |de acolo vreo 2 bluze din fleece, material de ala pufos.
    In rest distractie placuta la alcatuit lista cu pct cheie, sunt multe chestii de vazut!

  2. @printrecuvinteratacite, bine ai venit! Daca am supravietuit gerului de acum , cred ca o sa fiu ok. Ma imbrac bine si pornesc la drum. Mersi de sfat 🙂

    1. Multumim addicted! CHiar ca a fost noroc, daca prietenii nostrii nu se aflau acolo nu cred ca eram prea curand in plimbari in Varsovia.

    1. Bine ai venit Alicee Traveler, multumesc de gandul bun. Nici nu nu am fost in Varsovia pana acum si nici in vreun oras din Polonia, dar sper sa fie o experienta frumoasa. Te mai astept pe aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s