Sus pe cer

Surse foto Mediafax: Silviu Matei, Octav Ganea, Theodor Pană

Ce faci intr-o superba dimineata de duminica ? Mergi la cel mai fain air show din tara. Asta am facut si noi, evident. A fost o experienta super, am avut ocazia sa vedem niste manevre in aer absolut uimitoare. Incrucisari, viraje periculoase , zbor la mai putin de 1000m de sol, distanta de 1 m intre avioane , zbor in oglinda si multe alte demonstratii care mi-au taiat respiratia. A meritat bronzul meu in forma ochelarilor ( mai precis , am doar nasucul rosu). Am stat in soare si datorita faptului ca a batut vantul, nu ne-am dat seama cat de arzator era soarele. Sub corturi nu am mai prins loc, asa ca sunt o mini zebra :))

Ne-a placut si speram sa avem ocazia sa repetam experienta in viitor.

Site oficial : BIAS

Mai multe poze si detalii gasiti aici.

p.s. am avut o nelamurire, de ce oare stateau toti oamenii pe DN si se holbau pe cer la avioane, cand ar fi putut sa intre in aeroport si sa aiba parte de o alta perspectiva.Ma gandesc asa: daca tot te duci pana acolo, mai ai cativa de pasi de facut pana in inima showului, nu ?

Advertisements

9 thoughts on “Sus pe cer

    • Si mie mi-a fost lene sa ma trezesc asa devreme intr-o duminica, dar au tras de mine si nu am regretat. Chiar s-a meritat din plin.

  1. Poate au crezut ca vizionarea spectacolului din cadrul aeroportului se plateste. Dar oricum a fost superb, am vazut imagini la tv. Impresionant, mi-ar fi placut sa fi fost acolo cu micutul Canon. 😛

    • Probabil, dar a fost gratis intrarea. Da, a fost superb, mi-a parut rau ca nu am avut aparatul la mine si culmea ca mi se terminase si bateria de la telefon .

  2. cred ca e de bun augur sa participam si la asemenea evenimente, ne simtim altfel dupa 🙂 noroc cu tv-ul ca am vazut si eu putin din acest show “_

    • Asa e, simti ca faci parte dintr-o chestie interesanta. Lasa ca si la voi in Cluj se organizeaza diverse evenimente faine.

    • Bine ai venit Bucur! Din fericire pentru noi, au inceput sa organizeze showuri de genul si cred ca si la anul va fi unul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.