De ce nu scriu in weekend

Sau de ce scriu rar in weekend. Pentru ca de cele mai multe ori sunt prin curte aproape toata ziua, sau pentru ca nu ma prea apropii de laptop decat pentru a da play la unul din episoadele mele preferate. In rest, imi place sa ma tin un pic deoparte de tehnologie si incerc sa ma relaxez. Plus ca sambata e mai mereu zi de treburi administrative : stiti voi, curatenie, mancare, aranjamente prin curte, cumparaturi si alte sarcini ce se ivesc pe moment.Β  Duminica ne relaxam, ne plimbam si lenevim pe la un film . Nu e in fiecare weekend chiar asa, de obicei nu ne facem planuri si ne descurcam pe moment. Niciodata nu stim din timpul saptamanii ce vom face. Daca ni se pune pata sa plecam pe undeva, facem bagajelul si am pornit la drum. In 2 timpi si trei miscari suntem in drum spre munte. Mi-ar fi placut sa facem asa in fiecare weekend , dar nu mergeee tot timpul.

Atat. :mrgreen:

 

O zi calduroasa de toamna!

Advertisements

10 thoughts on “De ce nu scriu in weekend

  1. Am observat ca bate vantul prin blogosfera in weekend. Eu tocmai in aceste zile am timp mai mult pentru scris, insa ce rost are, daca nu intra nimeni pe blog? In timpul saptamanii sunt prea obosita si nu am chef de nimic dupa ce vin de la serviciu… Iar la job nu avem calculator si chiar daca aveam, nu as putea sa scriu articole decat intr-o liniste deplina, iar durata poate fi intre 20 de minute pana la 3 ore. Am nevoie de timp si de imaginile din calculatorul meu.
    Eu nu programez niciodata nimic, tot ce public e spontan pentru ca scriu exclusiv ce ma preocupa in acel moment.

    • Pai cel putin cat mai tine vremea, cred ca toata lumea fuge pe la munte, sau la un gratarel la curte. Orice , numai sa fie afara. Am si eu momente in care vreau sa stau in weekend la laptop sa citesc fel si fel de chestii pe net. La job mai scriu din cand in cand atunci cand prind un moment de respiro si la fel ca si tine, ce-mi vine pe moment aia scriu.

  2. Multi nu scriu in weekend
    Depinde unde ma aflu si ce avem de facut…Dar scad si la mine vizitele sambata iar duminica seara incep sa creasca πŸ™‚

  3. Fiind acasa, fara serviciu, imi este mult mai usor sa scriu cand vreau, dar saptamana trecuta mi s-a parut un cosmar, eram epuizata si nu puteam lega doua ganduri. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.