2017 pe sfarsit

Mai e putin si se termina anul. Nici nu stiu cum sa il caracterizez. Am impresia ca a trecut atat de repede incat abia acum pe final mi-am dat seama ca a mai trecut un an si inca nu imi vine sa cred. Sunt convinsa ca daca ma gandesc bine, sigur am facut ceva bun anul asta. :mrgreen:

Anul trecut spre final, imi scriam cateva rezolutii si se pare ca fata de alti ani am reusit sa ma tin de cateva. Ia uite mai jos ce scriam in articolul de final :

Si ca sa fie articolul complet, am totusi cateva rezolutii de An Nou:

  • sa petrec mai mult timp cu Mihnea – vreau sa includ in timpul meu mai multe activitati cu el. Am reusit sa fac asta destul de mult anul asta, am lasat multe deoparte, m-am pus pe jos si m-am jucat pana n-am mai stiut cat e ceasul. 
  • sa citesc mai mult, anul trecut am bifat 2 carti ( ce-i drept si lipsa de timp ma omoara) – In 2017 am citit mai mult, ce-i drept prietenii mei au avut grija si mi-au facut cadou carti si ii incurajez sa faca asta si in 2018. Anul asta am bifat aproape 10 carti. Me proud, sunt pe drumul cel bun. 
  • mai mult sport, am descoperit ca e un mod tare placut de a te relaxa – in vara aveam program aproape zilnic de alergat si de urcat scari in parcul Carol. Pana cand s-a racit foarte tare afara si nu am mai reusit sa ma tin de promisiune. Mi-am facut un plan mai bun pentru anul ce vine. 
  • sa invat sa dorm corect – n-am reusit, inca dorm haotic. 
  • si cea mai mare provocare a anului va fi urmatoarea : sa incerc sa fiu “a morning person” – cine ma cunoaste, stie foarte bine ce drag mi-e somnul de dimineata, dar am descoperit ca e mai eficient sa iti incepi dimineata cu un antrenament usor- iti va da mai mult energie pentru ziua ce urmeaza. – hahaha, in timp ce scriu articolul asta le citesc celor din familie rezolutia si ii bufneste si pe ei rasul. Se pare ca nici 2017 nu a fost anul meu in ceea ce priveste trezitul de dimineata. Oh well, cine stie ce imi rezerva anul 2018. 

Ce-mi doresc pentru noul An? Sa zambesc mai mult, sa nu mai mai supar asa des, sa nu ma mai agit pentru lucruri marunte. Just breathe, take some time and be happy.

Ce doresc lumii pentru 2018? Pace. Liniste. Fericire. Trezire la realitate si lupta pentru o viata mai buna, mai curata.

Cam multe pentru un singur an, nu-i asa? Dar pana la urma daca nu indraznesti sa visezi, nu dai sansa viselor sa se indeplineasca.. Cine stie ce se poate intampla?

Ah, si era cat pe ce sa uit. Sanatate oameni buni, ca e mai buna decat orice pe lumea asta. Fara ea nu poti fi tu, cel care poate face lumea mai buna incepand chiar de maine.

Happy new year! Sa aveti un inceput de an asa cum vi-l doriti!

happynewyear-700x700.png

p.s. nu uitati sa zambiti, intrati in noul An fericiti!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.